sneeuwscooter incentive

LAPLAND - IJSLAND - SPITSBERGEN

Incentives

Inspirerende incentives door en voor professionals

Bijzondere bedrijfsavonturen…in een stimulerende setting

Een alternatieve teambuilding voor ogen? Het Hoge Noorden biedt tal van mogelijkheden. In Lapland kan je verblijven op exclusieve wildernislocaties of een shortski mét rechtstreekse vluchten combineren met de leukste excursies. Actief genieten tijdens husky- en sneeuwscootersafari’s op de beste spots in Lapland. Samen in de jacuzzi genieten van een glaasje cava, of diep in de wildernis samen het noorderlicht aanschouwen.

Je kan adrenaline delen en ijsrijden op grote meren of met een superjeep in IJsland, langs geysirs en vulkanen. Je kan samen noorderlichtjagen per superjeep of tijdens een aurorahunt by night. Je kan exclusief dineren hoog op een bergflank terwijl je het noorderlicht bewondert. Je kan een pintje delen in onze gezellige Brown Bear Bar, in the middle of nowhere. De combinaties zijn divers en op jullie wensen maakbaar.

Midden in de wildernis, hoog boven de poolcirkel in een winters wonderlandschap: weg van de alledaagse hustle and bustle kom je terug tot de pure essentie van je onderneming. Dit is de ideale omgeving voor brainstormsessies en langetermijn strategieplanningen. Maar evengoed de perfecte plaats om gewoon een buitengewone ervaring te delen met de collega’s en samen te onthaasten.

Met het hele team naar het Noorden…

Xplore the North berust intussen op een uitgebreide portfolio van incentives voor groepen tot 50 personen of meer. In overeenstemming met je voorkeuren en deelnemersaantal werken we een op maat programma uit. In Lapland bieden we de mogelijkheid om een exclusieve wildernislodge volledig privé te bezetten.

Bekijk samen met ons wat kan voor formules vanaf 4 dagen, gaande van comfortabele, hedendaagse luxe tot een ware onderdompeling in de natuur. Een weekendbreak met husky- en sneeuwscooterdagtochten, aurora sneeuwraketwandeling en outdoor jacuzzi? Of wat denk je ervan om met een helikopter in te vliegen voor een relaxte, meerdaagse scootersafari in de bergen, gekruid met lokale gastronomie?

of … into the wild met Xplore the North

Wij kunnen ons beroepen op de beste Vlaamse gidsen en ons eigen materiaal voor de organisatie van bijzondere management incentives. Onze meerdaagse pulka expedities zijn er ook voor jouw directiecomité of projectgroep. Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

voorbeeldincentive 36 personen Pinetree Lodge

Vragen? We helpen je graag verder. Bel +32 9 398 28 78 of stuur een berichtje.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte

Xplore the North is een zelfstandige touroperator
Reisverzekeringen | Onze reisvoorwaarden | Betalingsvoorwaarden