sneeuwscooter incentive

LAPLAND - IJSLAND - SPITSBERGEN

Incentives

Inspirerende incentives door en voor professionals

LAPLAND, BIJZONDERE BEDRIJFSAVONTUREN, EEN STIMULERENDE SETTING

Wil jij je team wel eens een alternatieve en bijzondere teambuilding aanbieden? Hup, daag je team uit. Het Hoge Noorden biedt tal van avontuurlijke mogelijkheden. In Lapland verblijf je met het hele team in exclusieve wildernislocaties voor een shortski mét rechtstreekse vluchten gecombineerd met de leukste excursies.

Je team kan er actief genieten tijdens husky- en sneeuwscootersafari’s op de beste locaties in Lapland. Samen in de jacuzzi genieten van een glaasje cava, of diep in de wildernis samen het noorderlicht aanschouwen. Een life-changing experience!

HET HOGE NOORDEN, INTO THE WILD, EVEN STOOM AFBLAZEN

Je kan adrenaline delen en ijsrijden op grote meren of met een superjeep IJsland verkennen, langs geisers en vulkanen. Jaag met je team op het noorderlicht in een superjeep of kies voor een Aurora hunt by night. Beeld je in, een exclusief dinertje hoog op een bergflank terwijl je met het hele team het noorderlicht bewondert. En daarna, gezellig bijpraten in onze gezellige Brown Bear Bar, in the middle of nowhere. De combinaties zijn divers, de mogelijkheden veelzijdig. Xplore the North organiseert, jij geniet.

WEG HUSTLE & BUSTLE, HERONTDEK DE PURE ESSENTIE VAN JE ONDERNEMING

“Middenin de wildernis, hoog boven de poolcirkel in een winters wonderlandschap: weg van de alledaagse hustle & bustle kom je terug tot de pure essentie van je onderneming. Dit is de ideale omgeving voor brainstormsessies en langetermijnstrategieplanningen. Maar evengoed de perfecte plaats om gewoon een buitengewone ervaring te delen met de collega’s en samen te onthaasten.”

- elise van neygen, specialist incentives

MET HET HELE TEAM NAAR HET NOORDEN? … KIES VOOR EEN LAPLANDEXPERT

De ‘Hoge Noorden-expertise’ van het voltallige Xplore the North-team is groot. Intussen kan je kiezen uit een gevarieerd portfolio van incentives voor groepen tot 60 personen of meer. Vertel ons je voorkeuren en het aantal deelnemers en de Xplore the North-incentive specialisten werken een programma op maat uit, dat jou en je team zit als een maatpak. In Lapland bieden we de mogelijkheid een volledige wildernislodge exclusief voor je bedrijf af te huren.

Jij vraagt, wij zoeken het voor je uit: een reis van 4 dagen, met comfortabele, hedendaagse luxe of een ware onderdompeling in de natuur, into the wild? Jij kiest. Een weekendbreak met husky- en sneeuwscooterdagtochten, een Aurora sneeuwraketwandeling en outdoor jacuzzi? Of wat denk je ervan om met je team in een helikopter te vliegen voor een relaxte, meerdaagse scootersafari in de bergen, afgekruid met de lokale gastronomie?

Go! … Into the wild met Xplore the North. Geen smoesjes, je wordt begeleid door de beste Vlaamse gidsen met eigen kwalitatief materiaal, speciaal voor de organisatie van bijzondere managementincentives. Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte

Xplore the North is een zelfstandige touroperator
Reisverzekeringen | Onze reisvoorwaarden | Betalingsvoorwaarden