sneeuwscooter pinetree lodge

Waarom Xplore the North?

We focussen op kleinschalige logies, ver weg van alle massatoerisme.

expertise

Xplore the North gaat het zesde winterseizoen in. Meermaals reizen wij in de winter met ons team tot ver boven de poolcirkel om nieuwe bestemmingen te exploreren. We bouwden jarenlang aan onze terreinkennis die we blijven uitbreiden en graag met je delen. Kieskeurig selecteren we plaatsen en programma’s uit voor ons unieke reisaanbod. In onze speciaalzaak Arktis kan je terecht voor kledij- en materiaaladvies en de beste merken.

exclusief

Xplore the North zoomt in op de winter in het Hoge Noorden. Samen met Gudrun, Pieter en Tiffany vormen we een klein team van specialisten. We focussen op kleinschalige logies, ver weg van alle massatoerisme. In ons aanbod vind je zorgvuldig uitgekozen en beproefde activiteiten.

We gaan prat op de mooiste, dagvullende programma’s, bijzondere rondreizen die je nergens anders vindt en grensverleggende expedities.

enthousiasme

Xplore the North is ontstaan vanuit mijn fascinatie voor het Noorderlicht. Met mijn enthousiaste medewerkers deel ik een natuurlijke voorliefde voor het Hoge Noorden. We staan voor persoonlijke communicatie, luisteren naar je wensen en suggereren een reisvoorstel op jouw maat.

eerlijk

Xplore the North biedt uitzonderlijke kwaliteit tegen een eerlijke en onklopbare prijs. Met ons reis je naar authentieke bestemmingen in Lapland, IJsland en Noorwegen. We maximaliseren je kansen op een noorderlichtervaring. Daarnaast houden we ons aan oprecht reisadvies.

eigenzinning

Alle reizen van Xplore the North zijn een eigenzinnige mix van comfort & avontuur. Comfortabele logies te midden van de wildernis. Actie met een glaasje wijn. Op elke locatie hebben we de programma’s stuk voor stuk eigenhandig samengesteld. Elke reis getuigt van onze persoonlijke aanpak.


Brent D’Hooge,
bezieler & oprichter

We reizen naar Lapland, IJsland & Noorwegen, bieden expedities aan en verzorgen incentives voor bedrijven.

Xplore the North is een zelfstandige touroperator
Reisverzekeringen | Onze reisvoorwaarden | Betalingsvoorwaarden